Nieuws

De laatste drie nieuws- en/of persberichten van FPC Dr. S. van Mesdag en/of het ministerie van Veiligheid & Justitie ziet u hieronder. Oudere berichten vindt u in het archief.

Bezoek weer mogelijk

Bezoek aan patiënten van Mesdag is weer mogelijk
Bezoek aan patiënten binnen de Mesdag is weer mogelijk. Een patiënt mag 1 keer per week bezoek ontvangen, maximaal 3 personen. Vanwege corona is het nodig dat u afstand bewaart tot de patiënt en dat u hem dus niet aanraakt. Een wand van plexiglas zorgt ervoor dat u uw naaste niet kunt aanraken. U mag uw naaste geen goederen geven. 

Geplaatst op 27-7-2020

Gewijzigde tijden: bellen met patiënten

Tijden waarop u kunt bellen met patiënten gewijzigd
In de Mesdag proberen we - vanwege het coronavirus - onnodige bewegingen van buiten naar binnen de kliniek zoveel mogelijk te voorkomen en zo min mogelijk onderling te contact te hebben. Daarom werken we sinds 17 maart met zogenaamde éénlijnsdiensten. Hiermee hopen we de verspreiding van het virus te vertragen en onze patiënten en medewerkers te beschermen. 

Dit betekent dat onze medewerkers minder aanwezig zijn dan anders. Dit heeft consequenties voor de tijden waarop u kunt bellen met onze patiënten. 

In ieder geval t/m 1 mei zijn de beltijden als volgt:
Ma t/m vr: 08.45u – 17.15u      
Za en zo: 11.15u – 19.45u

Geplaatst op 18-3-2020

Bezoeken van de Mesdag tijdelijk niet mogelijkBezoeken van de Mesdag tijdelijk niet mogelijk!
Vanwege het coronavirus zijn er binnen FPC Dr. S. van Mesdag maatregelen genomen om verspreiding van het virus zoveel mogelijk te beperken. Deze maatregelen gelden in ieder geval t/m 1 mei 2020. We hopen op uw begrip en medewerking.


Bezoeken van patiënten/medewerkers van de Mesdag
Sinds vrijdag 13 maart 17.00u is bezoek voor patiënten en medewerkers in de Mesdag niet meer toegestaan. Alleen bij hoge uitzondering kan hiervan worden afgeweken. Denkt u hiervoor in aanmerking te komen, mail dit dan naar corona@fpcvanmesdag.nl.


Als externe aan het werk in de Mesdag?
Bent u als medewerker van een externe firma aan het werk in de Mesdag? Neem dan contact op met de manager Gebouwen & Techniek of met de manager Civiele Dienst van de Mesdag om na te gaan of u op dit moment bij ons aan het werk kunt.


Geplaatst op 13-3-2020

Meer nieuws

Op de hoogte blijven van ons laatste nieuws? Volg ons op Twitter!